Your search results

Izrada web stranica

Nudimo širok spektar usluga prilikom izrade web stranica

Vaši kupci Vam neće dati drugu priliku da ostavite prvi dojam
U digitalnom svijetu, prvi dojam je najvažniji a moderna stranica je ključ do uspjeha. IN-Webdizajn.com izrađuje web stranice koje nude odlično korisničko iskustvo, postižu visoke pozicije na glavnim tražilicama i promoviraju vaše poslovanje i brend ciljanoj publici. Naš stručni tim web dizajnera prevodi vašu poruku u digitalni oblik sadržaja, funkcionalnosti i slike koje su od suštinske važnosti za izgradnju web stranica na koje će se korisnik uvijek vraćati.

Nastojimo uravnotežiti marketinške ciljeve naših klijenata sa web dizajnom najbolje prakse, koji je izrađen najnovijim tehnologijama. Naša područja stručnosti u rasponu su od optimizacije vizualnog dizajna do povećanja utjecaja inovacija u internet tehnologijama, i od sadržaja koji je prilagođen web tražilicama, do online reklamnih kampanja. Blisko radeći s našim klijentima da procijene svoje ciljeve, ciljano tržište i budžet, izrađujemo web stranice koje će postaviti vašu tvrtku u virtualni svijet.

PROCES DIZAJNA I PROJEKTIRANJA
Naš pristup počinje s analizom Vašeg potencijalnog tržišta, konkurencije i klijenata. Provjeravamo postojeće marketinške materijale i strategije te zadržavamo najbolje za dizajn nove web stranice. Posjećujemo druge web stranice, koje su na vašem tržištu i šire, da bi imali inspiraciju za elemente koje će se najbolje uklopiti u vaš online identitet. Konačno, mi pravimo wireframe (sličan kao blueprint, plan) za raspored različitih stranica i tu počinje dizajniranje.

NAPREDNE FUNKCIJE
Naši napredni sistemi za održavanje sadržaja (CMS) i mogućnost razvoja prilagođenih funkcija proširuju mogućnost vaše web stranice da pruži svojim korisnicima trenutne informacije u atraktivnom online okruženju. Inovacije poput društvenih medija, eCommerce, responzivnog web dizajna, e-mail newslettera, online kataloga za proizvode, anketa i interaktivnih mapa će zadržati korisnika na stranic.

www.in-webdizajn.com